Tanja Overbeek

Exposure

@: tanja.overbeek@hydromotionteam.nl

Vanaf het moment dat ik begon met studeren wist ik dat ik een dreamteam wilde gaan doen. Een dreamteam geeft zo veel kansen om je kennis en ervaringen uit te bereiden en nieuws skills te ontwikkelen. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor industrieel ontwerpen afgemaakt en is het eindelijk tijd om mijn dreamteam jaar te starten. Het Hydro Motion Team past perfect bij mij, het is een hecht team met een missie en visie waar ik volledig achter sta. Ik zet mij graag in voor een project wat werkt aan een duurzame toekomst in de maritieme industrie, aangezien containerschepen vrij vervuilend zijn.

Binnen dit team ben ik deel van de exposure afdeling. Met het exposure team zorgen wij ervoor dat iedereen weet waar we mee bezig zijn en waar wij voor staan. Wij zorgen bijvoorbeeld voor social media posts, de nieuwsbrief, de wrap van de boot en nog veel meer.

Tijdens mijn studie industrieel ontwerpen heb ik al veel grafische ontwerp skills opgedaan, hier bij het Solar Boat Team zal ik ook veel praktische ervaring op doen over het presenteren van een team. Gedurende dit jaar hoop ik veel te leren, maar daarnaast ook veel nieuwe contacten te leggen. Met partners, andere studenten teams en tijdens events. Komend jaar wil ik met het Solar Boat Team mensen aanzetten tot actie. Wij zullen laten zien dat waterstof in de maritieme industrie gerealiseerd kan worden.

Tanja Overbeek