SBToday magazine editie 1 nu online beschikbaar!

SBToday magazine editie 1 nu online beschikbaar!

We hebben de eerste editie van SBToday van dit jaar in een totaal nieuwe vorm uitgebracht, bekijk het magazine hieronder! Deze eerste editie staat geheel in het teken van de ontwerpfase. Alles komt aan bod, van hoe we dit jaar met een frisse blik zijn begonnen tot het voltooide ontwerp van onze eerste vliegende waterstofboot!

Elk jaar publiceren we meerdere edities van ons magazine SBToday. In dit magazine vertellen we over onze hoogtepunten en wat we dit jaar bereiken. Er staan artikelen in over onze voortgang en belangrijke gebeurtenissen, maar ook artikelen van onze partners. De samenwerking met onze partners is voor ons van groot belang. Met dit magazine kunnen we verschillende aspecten van onze samenwerking belichten.

Normaal gesproken wordt het magazine gedrukt en verstuurd naar al onze partners. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om het magazine in online vorm uit te brengen, zodat iedereen het vanuit huis kan lezen. Door op het pijltje naast de pagina te klikken of door de hoek van de pagina te verslepen kunt u door het online magazine bladeren. Klik hier om het magazine te lezen, veel plezier! https://tijdschrift.jilster.nl/pageflip/342e8eea-7751-11eb-8528-0223081741ad

Add Comment