Anna Koper

Exposure

@: anna.koper@solarboatteam.nl

Na het afronden van mijn bachelor Industrieel ontwerpen vorig jaar was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik wilde nog niet aan een master beginnen en wilde een gaaf project vinden om me voor een jaar aan te binden. Mijn doel was om mijn eigen kennis toe te passen in nieuwe gebieden en meer vaardigheden en ervaring op te doen op een ander gebied dan alleen industrieel ontwerpen.

Toen ik hoorde over het Solar Boat Team was ik meteen geïnteresseerd. Ik wilde deel uitmaken van dit project. Binnen het team is er veel betrokkenheid en enthousiasme, wat zorgt voor een fijne sfeer om in te werken. Ik vind het geweldig om te zien dat iedereen zich inzet voor één doel: het inspireren van verandering in de maritieme sector en het werken aan een groene toekomst. We bevinden ons in een unieke positie om het goede voorbeeld te geven en mensen te inspireren door te laten zien wat we in één jaar kunnen bereiken.

Dit jaar ben ik onderdeel van de exposure afdeling. Mijn taak is om te laten zien waar we mee bezig zijn, ons verhaal te vertellen en onze doelen te laten zien. Mijn persoonlijke doel voor dit jaar is om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor dit project. Want het is echt een heel ambitieus en gaaf project!

Anna Koper