Eline Driesse

Operations Manager

@: eline.driesse@hydromotionteam.nl

Ik wist dat ik na mijn bachelor Life Science & Technology even een andere weg in wilde slaan om nieuwe dingen te leren. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in managen en organiseren maar had nog nooit echt de kans gehad om dit verder uit te zoeken. Toen kwam het idee in mij op om te solliciteren voor een dreamteam. Een jaar lang fulltime focussen op een uniek project klonk voor mij als een super leuke uitdaging én een manier om mijn soft skills te verbeteren. Ook vond ik dit de perfecte kans om een klein beetje mee te helpen met de transitie naar een duurzame toekomst. In plaats van alleen er over leren, pas je het echt toe in de praktijk.

Door mijn affiniteit met watersporten was het Hydro Motion Team een logische keuze, maar ook de sfeer bij het team sprak me erg aan. De overstap naar waterstof van vorig jaar maakte mij ook erg nieuwsgierig. Waterstof in de maritieme sector is nieuw en het lijkt mij geweldig om zo veel mogelijk mensen mee te nemen in dit project en te laten zien wat mogelijk is.

Nu volbreng ik de taak van Operations manager. Ik ben verantwoordelijk voor de financiën en leg de link tussen de partners en exposure. Hierdoor heb ik veel partnercontact en ben ik veel bezig met het inplannen, bezoeken en organiseren van evenementen. Het is zo leuk dat ik totaal iets anders aan het doen ben dan in mijn studie, ik leer elke dag weer nieuwe dingen. We gaan de uitdaging aan met een gedreven, enthousiast en fantastisch team en dat beloofd veel goeds.

Eline Driesse