Luigi Manni

Project Manager

@: luigi.manni@solarboatteam.nl

Ik ben een enthousiaste en ruimdenkende student die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en kansen. Na mijn bachelor in Rome, Italië, ben ik naar Delft verhuisd voor mijn Master in Lucht en ruimtevaart technieken. Hier wilde ik een stimulerend project vinden waarbij ik mijn theoretische kennis kon toepassen. Wat is er dan beter dan het Solar Boat Team?

In dit project kan ik mijn grote passie voor boten combineren met een technische uitdaging op hoog niveau. Het ontwerpen, bouwen en racen van een zonneboot in slechts één jaar, met een team van alleen studenten, biedt een enorme leermogelijkheid voor ons allemaal, waar we individueel en als team kunnen groeien.

Dit jaar ben ik de projectmanager van het team. Ik heb altijd van managen gehouden, omdat ik als manager het grote geheel van het project kan zien. De verantwoordelijkheden die daarbij horen, zijn een andere uitdaging die ik wil aangaan en die me motiveert om steeds harder te werken.

Dit jaar doen we mee aan de Solar Sport One-competitie en we willen winnen om wereldkampioen te worden. Dit doel drijft ons elke dag, want we moeten out of the box denken en innovatieve oplossingen bedenken. Als we winnen, zullen we de wereld laten zien wat mogelijk is met zonne-energie en we zullen de industrie inspireren om een duurzame toekomst tegemoet te treden. Dit team maakt het team uniek en ik ben er enorm trots op om er deel van uit te maken!

Luigi Manni