Tristan Hamers

Chief Hull and Body

@: tristan.hamers@solarboatteam.nl

We moeten allemaal investeren in duurzaamheid en innovatie. De maritieme sector is geen uitzondering. Door het jaarlijks ontwikkelen en produceren van adembenemende boten op zonne-energie draagt het Solar Boat-team bij aan de energietransitie in de maritieme sector. Als studententeam tonen we de wereld de potentie van zonne-energie.

Het TU Delft Solar Boat Team geeft me de mogelijkheid om mijn technische kennis, verkregen in de bachelor Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, te gebruiken. Ik ben enthousiast om deel uit te maken van dit ambitieuze en inspirerende project. Gezien het feit dat mijn persoonlijke interesse me naar een duurzame, gefocuste engineeringsector brengt, bleek het een gemakkelijke keuze om lid te worden van het Solar Boat Team.

Als Chief Hull & Body voor het 2020-team ben ik verantwoordelijk voor het ontwerpen en produceren van een efficiënt en lichtgewicht rompontwerp. Dit helpt het team bij het optimaliseren van het gebruik van de opgewekte zonne-energie en dus het verbeteren van de algehele prestaties van de boot.

Tristan Hamers