Esmée Gajadin

Public Relations and Exposure

@: esmee.gajadin@solarboatteam.nl

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het Solar Boat Team! Mijn interesse werd ook gewekt door het Hydro Motion project. Mijn naam is Esmée Gajadin en ik houd mij dit jaar bezig met Public Relations & Exposure, samen met mijn teamgenoten.

Mijn interesse in de duurzame technologieën in de energiesector is de laatste jaren sterk gegroeid. Dit begon tijdens mijn bachelor Science, Business & Innovation aan de VU Amsterdam en dit bleef groeien in mijn master Complex Systems Engineering & Management aan de TU Delft, waar ik mij focus op het socio-technische deel van de energietransitie. Ik ben vooral geïnteresseerd in een mogelijke waterstof toekomst en het overwinnen van barrières om dit te bereiken. Wat ik zo leuk vind aan het Hydro Motion project is dat ik mijn theoretische kennis kan toepassen in de praktijk in een multidisciplinair team waarin teamleden goede vrienden worden.

In mijn rol als Public Relations & Exposure vorm ik de brug tussen acquisitie en exposure. Ik zal de financial manager ondersteunen door nauw in contact te staan met partners, om ze zo betrokken mogelijk te laten voelen. Daarnaast versterk ik het exposure team door mij te focussen op het geven van regelmatige updates naar iedereen die geïnteresseerd is in ons project. Hiermee hoop ik mijn eigen enthousiasme voor de energietransitie en waterstof als onderdeel daarvan over te dragen op anderen en mij op die manier in te kunnen zetten voor het versnellen van de energietransitie!

Esmée Gajadin