Fleur Jansen

Exposure

@: fleur.jansen@hydromotionteam.nl

Hoi, ik ben Fleur! Na drie jaar Industrieel Ontwerpen ga ik dit jaar de uitdaging aan om mee te werken aan een innovatieve boot op waterstof. Dit jaar ben ik onderdeel van de exposure afdeling. Ik houd mij bezig met hoe wij ons aan de wereld presenteren. Samen met het operations team verspreiden wij ons enthousiasme naar een groter publiek.

Ik ben dit jaar bij het TU Delft Hydro Motion Team gegaan, omdat ik geloof dat wij met dit team iets teweeg kunnen brengen in de maritieme sector. Waterstof heeft enorm veel potentie voor een duurzame toekomst en dit moeten we laten zien aan de rest van de wereld!

De functie exposure is de perfecte rol voor mij. Ik kan hierin mijn eigen passie kwijt voor design en ik kan hier veel nieuwe dingen leren van het contact met onze partners en het organiseren van evenementen. Naast mijn eigen functie wil ik van mijn andere teamleden leren over onderwerpen buiten mijn comfortzone, zoals de technologie van de boot.

Dit jaar zal ik onze duurzame visie verspreiden, onze boot laten zien en actie ondernemen om de duurzaamheid in de maritieme industrie op gang te helpen. Zo kunnen we samen werken aan een groene toekomst.

Fleur Jansen