Kristian Ruiter

Team Manager

Mail: kristian.ruiter@solarboatteam.nl

Het leuke van het samenwerken met 26 ontzettend gedreven en getalenteerde studenten is dat je het onmogelijke mogelijk kan maken. Dit jaar willen we samen slimme innovaties in de praktijk gaan brengen terwijl we werken naar een super ambitieus doel: wereldkampioen worden in de offshore klasse van de Monaco Solar & Energy Boat Challenge. Ik wil de wereld graag aanmoedigen om de volgende stap te maken richting een duurzamere samenleving waarbij de duurzamere oplossing ook daadwerkelijk de betere optie is.

Eén van de redenen waarom ik bij het TU Delft Solar Boat Team ben gegaan is omdat ik later graag de werelden van management en techniek wil combineren. Beide werelden vind ik namelijk ontzettend fascinerend. Ik zie het als uitdaging voor mezelf om later een goede manager te zijn met verstand van zaken. Dus zorgen dat je weet waar je over praat als je een belangrijke beslissing moet maken.

Tijdens dit jaar hoop ik meer te leren over hoe dit in de praktijk in z’n werk gaat. Daarbij probeer ik zo veel mogelijk uit mijzelf, maar ook uit de rest van het team te halen. Mijn jaar is geslaagd als iedereen trots terug kan kijken op het afgelopen jaar, z’n persoonlijke doelen gehaald heeft en z’n people skills naar een hoger niveau heeft kunnen tillen.

Kristian Ruiter