Laura Hurenkamp

Exposure Manager

@: laura.hurenkamp@solarboatteam.nl

Na een bachelor Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft afgerond te hebben, keek ik ernaar uit om eens een stapje uit het studeer leven te zetten. Ik wilde graag een jaar gebruiken om zelf te werken aan een echt gaaf project.

Zo kwam ik bij het TU Delft Solar Boat Team. Ik was zelf niet erg bekend met boten of duurzame technologieën, maar het idee sprak me heel erg aan. Samen met een hechte groep studenten laten zien wat wij kunnen bereiken met een jaar volledige inzet. Samen streven naar het mooie en belangrijke doel van een groene toekomst. Samen iets gaafs bouwen als een boot die vaart op groene energie.

Mijn functie in het team dit jaar is die van exposure manager. Ik hou me bezig met de professionaliteit van het team en hoe wij ons aan de wereld presenteren. Samen met het operations team verspreiden wij het enthousiasme van ons team naar een groter publiek. Een heel leuke taak die goed bij mij past.

Hierin kan ik mijn eigen passie voor design kwijt. Daarnaast kijk ik ernaar uit om ook veel leren op hele andere vlakken: de technieken uit de boot, maar ook over communicatie, samenwerken, management vaardigheden en ik leer veel over mezelf.

Dit jaar zal ik onze duurzame visie verspreiden, onze boot laten zien en de maritieme wereld bereiken. Zo kunnen we samen werken aan een groene toekomst. Graag neem ik iedereen mee in ons jaar!

Laura Hurenkamp