Mannes van de Winkel

External Relations and Acquisition

@: mannes.vandewinkel@hydromotionteam.nl

Als kind was ik altijd bezig met het maken van dingen, te beginnen met boomhutten, skateramps en naarmate ik ouder werd mijn oude motorfiets. Studeren in Delft heeft me veel gebracht en tijdens mijn studie keek ik altijd uit naar het moment waarop ik mijn theoretische kennis in de praktijk kon brengen. Weer dingen creëren, maar deze keer met zoveel meer kennis!

Na het afronden van het tweede jaar van mijn bachelor Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek was ik op zoek naar een kans waar ik op een andere manier uitgedaagd zou worden dan mijn studie. Ik ben opgegroeid op een boot en sindsdien breng ik veel tijd door op het water. Dus toen ik dit project tegenkwam, een vliegende boot op waterstof, leek me dat de perfecte kans!

Als External Relations and Acquisition ben ik onder andere verantwoordelijk voor de partnerrelaties van het team. Samen met onze partners werken we aan een groenere, duurzamere toekomst, te beginnen bij de maritieme industrie. We doen het allemaal op onze eigen manier, maar met één gemeenschappelijk doel; de realisatie van de energietransitie.

We leren veel van onze partners. Door veel contact te hebben met allerlei bedrijven, krijg ik een voorproefje van de vele verschillende manieren waarop mensen werken en kom ik veel interessante projecten en ideeën tegen. Op deze manier wil ik ontdekken wat ik het leukst vind en mijn persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Mijn tijd bij het Solar Boat Team zie ik als een leerzame ervaring, waarbij ik bekend zal raken met waterstof en de bijdrage daarvan aan de energietransitie.

Mannes van de Winkel