Martin van Schie

Wings and Struts

@: martin.vanschie@hydromotionteam.nl

Dit jaar ben ik de ingenieur die verantwoordelijk is voor de vleugels en de constructie daaromheen. Ik ben bij Hydro Motion project gegaan omdat ik geloof dat waterstof een grote rol gaat spelen in de energie infrastructuur van de toekomst, zowel in energie opslag voor het elektriciteitsnet en als energie drager voor de verschillende transport sectoren. Bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van waterstof is wat ik wil doen dit jaar en ook later in mijn carrière.

Dit project is een uitgelezen kans om ervaring op te doen met waterstof, en ook om zowel mijn professionele vaardigheden te verbeteren als een project te doen van begin tot eind. Hiermee bedoel ik een project waarbij je begint met een leeg vel papier en eindigt met een fysiek product, iets wat er niet wordt gedaan bij Lucht- en Ruimtevaart techniek, waar ik mijn bachelor heb afgerond en bezig ben met mijn master Flight Performance. Het idee dat mijn beslissingen een directe impact hebben op het project en team is een grote motivatie om mijn best te doen en mijzelf te verbeteren.

De kennis van mijn opleiding zal mij helpen bij het ontwerpen van de vleugels en de constructie daaromheen, wat in essentie vliegtuigvleugels onderwater zijn. Sinds ik jong ben heb ik altijd een ontdekkende geest gehad, altijd willen leren en ontdekken hoe dingen en de wereld in elkaar zitten. Deze mentaliteit om te willen leren zal me helpen met het vinden van de beste oplossingen voor de problemen waar ik en mijn team voor komen te staan.

Martin van Schie