Palle Maesen

Dashboard

@: palle.maesen@hydromotionteam.nl

Na het tweede jaar van mijn bachelor Computer Science was ik echt toe aan een uitdaging, om dingen over mijn studie op een andere manier te leren en mijn kennis uit te breiden naar andere gebieden. Daarom ben ik me gaan verdiepen in de dreamteams van de TU Delft. Toen ik de boot van 2021 uit het water zag komen en toen hij begon te vliegen, wist ik dat dit het project was waar ik aan wilde werken.

Een andere reden waarom ik aan het Hydro Motion project wilde werken was het feit dat de multidisciplinaire samenwerking veel hoger is dan bij andere teams. Dit gaf mij een manier om te leren over aspecten van de boot buiten mijn eigen vakgebied. Na een tijdje realiseerde ik me dat dit niet alleen een uitdaging en bron van kennis voor me kan zijn, maar dat het ook een kans kan zijn om een verandering teweeg te brengen naar een duurzame toekomst.

We kunnen de wereld en de maritieme industrie laten zien wat er mogelijk is met waterstof en samenwerken met onze partners om de door ons gecreëerde technologieën te implementeren. Mijn functie binnen het team is die van elektro ingenieur. Samen met de elektrische afdeling zal ik werken aan alles wat met elektronica te maken heeft, zowel software als hardware.

Palle Maesen