Sige van Beurden

Financial Manager

Mail: sige.vanbeurden@solarboatteam.nl

Toen ik 15 jaar oud was, leerde ik de Dreamteams kennen door een rondleiding over de campus. Sindsdien wilde ik zeer graag bij een groot innovatief studentenproject. Nu ik mijn bachelor heb afgerond, zie ik dit als het ideale moment om mijn droom te volgen en samen met andere studenten te werken aan een ambitieus doel.

Tijdens de interesseborrels vond ik de sfeer bij het TU Delft Solar Boat Team erg leuk, en het beste bij mij passen. Verder werk ik veel liever aan een innovatief project, dan aan een optimalisatie op voorgaande jaren. Daarnaast ging mijn minor over innovatie, co-creatie en de impact op de omgeving. Dus een zonneboot bouwen met de state-of-the-art technologieën sluit mooi aan bij mijn ambitie.

Ik ben de financiële manager van het team, hier draag ik de verantwoordelijkheid over wat er wordt uitgegeven en wat er binnenkomt. Deze functie vind ik heel interessant, doordat ik graag met mensen praat en graag een kijkje neem in de zakenwereld.

Samen met het team en onze partners wil ik het uitdagende doel realiseren om een zonneboot te bouwen die ze open zee op kan.

Sige van Beurden