Simone Vis

Team Manager

@: simone.vis@solarboatteam.nl

Het concept van het TU Delft Solar Boat Team heeft me altijd gefascineerd. Ik ben ervan overtuigd dat een transitie naar duurzaam transport noodzakelijk is om de klimaatverandering tegen te gaan en ik geloof dat het TU Delft Solar Boat Team de potentie heeft om de maritieme industrie te inspireren en de transitie naar een duurzame toekomst te versnellen. Het is zo'n unieke kans en een geweldige ervaring om te werken in een ambitieus team dat vastberaden is om grenzen te verleggen, nieuwe problemen op te lossen en creatief te denken om de beste resultaten te bereiken.

Dit jaar ben ik de teammanager van het TU Delft Solar Boat Team. Het TU Delft Solar Boat Team geeft me de mogelijkheid om bij te dragen aan een betere en duurzame toekomst. Als teammanager wil ik graag een balanserende factor zijn binnen het team en een leidende rol nemen in het creëren van een sterke teamgeest en een goede samenwerking tussen de teamleden. Daarnaast wil ik een open teamsfeer creëren zodat iedereen zichzelf kan zijn, het uiterste uit zichzelf kan halen en zich in de loop van het jaar persoonlijk kan ontwikkelen.

Ik ben er erg trots op dat ik dit jaar de teammanager ben van het TU Delft Solar Boat Team. De gedrevenheid, passie en motivatie van elk teamlid, maar ook het feit dat iedereen er altijd is om elkaar te helpen, maakt het mogelijk om samen deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

Simone Vis